.
Süleyman Masat Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Süleyman Masat Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
Siyaset
2023-11-12 18:54

Süleyman Masat Ak Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

AK Parti'de 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerde belediye baÅŸkan adaylığı için baÅŸvuru süreci baÅŸladı.Yunak Ä°cra MüdürlüÄŸü’nde kamu personeli olarak görev yapan bölgede sevilen bir isim olarak kamuoyunun yakından tanıdığı Bilgisayar Programcısı Süleyman Masat , AK Parti’den Yunak belediye baÅŸkan aday adayı oldu. Masat , müracaat belgesi tesliminde 'Niyet hayır, akıbetimiz de hayır olur' dedi.

31 Mart 2024 Yerel seçimlerin yaklaÅŸmasıyla Yunak’ta siyaset hareketliliÄŸi baÅŸladı. Yunak Ä°lçe Milli EÄŸitim MüdürlüÄŸü bünyesinde bir dönem ücretli öÄŸretmenlik ve KOMEK Yunak Kurs Merkezi’nde bilgisayar öÄŸretmenliÄŸi görevlerinde bulunan ve ÅŸu anda Yunak Ä°cra MüdürlüÄŸü’nde görev alan Süleyman Masat , AK Parti’den Yunak belediye baÅŸkan aday adaylığı müracaatında bulundu.Ailesiyle birlikte AK Parti Yunak Ä°lçe BaÅŸkanlığı’na giden Masat , aday adaylık baÅŸvuru dosyasını Ä°lçe BaÅŸkanı Cihat ÅžekeroÄŸlu’na teslim etti.

"Niyet Hayır, Akıbetimiz de Hayır Olur"

Yunak AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Cihat ÅžekeroÄŸlu’na aday adaylık müracaat belgesini teslim eden Süleyman Masat , katılımcılara hitaben yapmış olduÄŸu konuÅŸmasına ÅŸöyle devam etti ; "Niyet hayır, akıbetimiz de hayır olur diyerek, belediye baÅŸkan aday adaylığı müracaatımızı Yunak Ä°lçe BaÅŸkanımız Cihat ÅžekeroÄŸlu’na teslim ettik. Rabbim çıkmış olduÄŸumuz yolda hakkımızda hayırlısını nasip etsin" diye konuÅŸtu.

“SÜLEYMAN MASAT KÄ°MDÄ°R”

Süleyman Masat , 1989 yılında Konya’nın Yunak ilçesinde dünyaya geldi.EÄŸitim hayatına Yunak’ta baÅŸlayan Süleyman Masat ; orta ve lise eÄŸitimini Yunak’ta tamamladı.Erzincan Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı mezunu olan Masat , lisans eÄŸitimini EskiÅŸehir Anadolu Üniversitesi Ä°ktisat Fakültesi’nde tamamladı.EÄŸitim hayatına Anadolu Üniversitesi Açık ÖÄŸretim Fakültesi Adalet Bölümü ile devam eden Masat , Erzincan Üniversitesi Kemah Meslek Yüksek Okulu AR-GE bölümünde görev alarak , bilgisayar yazılım ve kodlama alanlarında baÅŸarılı projeler sundu.Süleyman Masat evli ve 2 çocuk babası.  
Süleyman Masat

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 

Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.



Bu haber 778 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi