.
Başkan Konak Belediye Başkanı Belirleme Toplantısına Katıldı
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Başkan Konak Belediye Başkanı Belirleme Toplantısına Katıldı
Siyaset
2023-12-27 09:20

Başkan Konak Belediye Başkanı Belirleme Toplantısına Katıldı

Yunak Belediye BaÅŸkanı Ali Konak , Ak Parti’nın Ankara’da düzenlediÄŸi yerel seçim için belediye baÅŸkan adayı belirleme toplantı çalışmasına katıldı.Mahalle idarecilerin belirleneceÄŸi seçimler, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak. Siyasi partiler bugünlerde hummalı bir çalışma içinde ve adaylarını belirlemeye çalışıyor.AK Parti’de de CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan baÅŸkanlığında yerel seçimler için aday belirleme çalışmalarına baÅŸlayan üst komisyon, temayül yoklamalarından anketlere kadar tüm analizleri ayrıntılarıyla deÄŸerlendiriyor.

DeÄŸerlendirme sırası Konya’ya geldi ve CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan ÅŸehir heyetiyle bir araya geldi. AK Parti Genel Merkezindeki toplantıya, genel baÅŸkan yardımcılarının yanı sıra Konya il yönetimi, milletvekilleri ve belediye baÅŸkanlarının tamamı katıldı. Toplantıda gündem yerel seçim oldu ve aday belirleme süreci konuÅŸuldu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, geçtiÄŸimiz günlerde yaptığı açıklamada Aralık ayı sonu itibarıyla BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkan adaylarını açıklayacaklarını duyurmuÅŸtu.CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan, “Kanaatler ve temayüllerden sonra bunların üzerinde çalışıp inÅŸallah aralık ayının sonuna doÄŸru da birinci derecede büyükÅŸehirlerimizin adaylarını açıklamaya baÅŸlayacağız. Ama bu arada da tabii bazı illerin de adaylarını açıklayabiliriz. Gelen temayüllere göre bu çalışmaları deÄŸerlendirip, gecikmeden bir an önce açıklamayı hedefliyoruz.” demiÅŸti.

Yunak BaÅŸkan Ali Konak Ankara

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 

Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.


Bu haber 505 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi