14 Mart Tıp Bayramında Sağlık Çalışanlarına Anlamlı Ziyaret
Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay ve Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Mustafa Aktaş, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçedeki sağlık kurumlarını ziyaret etti. Başkanlar, ziyaretlerinde sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak onlara karanfil hediye etti. Ziyaret sırasında sağlık çalışanları ile sohbet eden Başkanlar, onların fedakar çalışmalarına teşekkür ederek moral verdiler.
Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay, sağlık çalışanlarının büyük bir özveri ile çalıştığını belirterek, “Sağlık çalışanları, gece gündüz demeden, halkımıza hizmet etmektedir. Ben de uzun yıllar Yunak Devlet Hastanesi’nde görev yaptım ve bu mesleğin ne kadar kutsal ve değerli olduğunu çok iyi biliyorum. Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum” dedi.
Ak Parti Yunak İlçe Başkanı Mustafa Aktaş ise sağlık çalışanlarının toplum için vazgeçilmez bir değer olduğunu ifade ederek, “Sağlık çalışanlarımız, her koşulda halkımızın sağlığını korumak için mücadele etmektedir. 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha sağlıklı bir toplum için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Sağlık çalışanları ise Başkanlar’a nazik ziyaretleri ve jestleri için teşekkür etti.Programa , Ak Parti Yunak İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Sivri , Ak Parti Yunak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eyyüb Demirhan , Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL
YASAL UYARI :
Yayınlanan haberler , fotoğraflar , yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir İzin alınmadan yayınlanması yasaktır.Haber sadece Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.Tıklayın