Yunak’ta Yılın En Kapsamlı Okul Şenliği Düzenlendi

Konya’nın Yunak ilçesine bağlı Saray Mahallesi’nde bulunan Saray İlkokulu ve Ortaokulu, son yılların en kapsamlı ve etkileyici okul şenliğine ev sahipliği yaptı.Okul yönetimi ile hayırsever iş insanı Resul Güler’in katkılarıyla okul bahçesinde düzenlenen etkinlik, organizasyon kalitesi ve katılımcı yoğunluğuyla dikkat çekti.
Yunak’a bağlı 42 mahalle ile Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinden davetlilerin katıldığı şenlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Öğrenciler ve çeşitli gösteri ekiplerinin sahne performansları, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.Program boyunca gerçekleştirilen illüzyon gösterileri, şişme oyun parkurları ve sahne performansları, özellikle çocuklar ve aileleri için renkli bir gün yaşattı. Katılımcılara ayrıca yöresel yemekler ikram edildi.
Şenliğin organizasyonunu üstlenen hayırsever iş insanı Resul Güler, etkinlik sonrası yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın ve ailelerinin yüzündeki tebessüm, bizim en büyük mutluluğumuz. Bu şenliği düzenlerken sadece bir gün değil, güzel bir anı bırakmak istedik. Gelecek yıllarda bu tür etkinlikleri daha da geliştirerek devam ettirmeyi arzuluyoruz.” ifadelerini kullandı.
Programa Yunak Belediye Başkanı Subhan Günaltay , Yunak İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut İşcan , Yunak İlçe Emniyet Amiri Numan Salatan , MHP Yunak İlçe Başkanı Bayram Çil , Ak Parti Yunak İlçe Başkan Vekili Sinan Alcı , daire ve kurum amirleri ile diğer davetliler katıldı.
Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL
YASAL UYARI :
Yayınlanan haberler , fotoğraflar , yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir İzin alınmadan yayınlanması yasaktır.Haber sadece Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.Tıklayın