.
Yunak'ta 29 Mayıs İstanbul'un Fethi Programı Düzenlendi
Facebook'ta takip et.Twitter'da takip et. Abone Ol!
Yunak'ta 29 Mayıs İstanbul'un Fethi Programı Düzenlendi
Kültür-Sanat
2022-05-29 20:48

Yunak'ta 29 Mayıs İstanbul'un Fethi Programı Düzenlendi

Konya’nın Yunak ilçesinde , Ä°stanbul'u 21 yaşında fethederek çaÄŸ açıp çaÄŸ kapatan ve Osmanlı'yı dünya imparatorluÄŸuna dönüÅŸtüren Fatih Sultan Mehmet Han'ı anmak için “ Ä°stanbul’un Fethi Özel Programı” düzenledi.Yunak Orhan Erdem Ä°mamhatip Ortaokulu Konferans Salonu’nda  özgüveni ve hitabı ile dini gün ve gecelerde camilerde adeta kusursuz bir performans sergileyen küçük müezzin 5.sınıf öÄŸrencisi Ahmet Yusuf Demirhan'ın ,Kur'an-ı Kerim tilaveti  ile baÅŸlayan program , Fatih Sultan Mehmet’in Hayatı ve Ä°stanbul’un Fethinin anlatıldığı sinevizyon gösterisiyle devam etti.
Konya Meslek Edindirme Kursları Yunak Åžubesinde müzik öÄŸretmeni olarak görev yapan aynı zamanda da TRT sanatçısı Özgür Demirhan , Ebru Çocar ve ekibinin sunduÄŸu müzik dinletisi büyük beÄŸeni topladı.Program öÄŸrenciler tarafından hazırlanan mehter gösterisi ve ÅŸiirlerin okunmasıyla sona erdi.

Programa Yunak Kaymakamı Murat Karahan, Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü Mahmut Ä°ÅŸcan, Ä°lçe Emniyet Amiri Ufuk BaÅŸlık , Ä°lçe Jandarma Komutan Vekili Mustafa BayramoÄŸlu , Yunak SYDV Müdürü Özkan Kılınç, MHP Yunak Ä°lçe BaÅŸkanı Bayram Çil , Saadet Partisi Ä°lçe BaÅŸkanı Mustafa Selvi ,daire ve kurum amirleri ile diÄŸer davetliler katıldı.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI : 
Yayınlanan haberler, fotoÄŸraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Yunak Haber’e aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin yayınlanması yasaktır.Haber sadece  Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.

Yunak

 


Bu haber 672 kez okundu.

HAVA DURUMU

KONYA

SON YORUMLAR

ANKETLER

Yunakta Yerel Seçimlerde Hangi Partiye Oy Verirsiniz

YunakHaber © 2014 | İzinsiz ve Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Ãœcretsiz Firma Rehberi