Dolar 35,4973
Euro 36,2716
Altın 3.041,76
BİST 9.761,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya 11°C
Az Bulutlu
Konya
11°C
Az Bulutlu
Sal 11°C
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 8°C

Ak Parti Yunak İlçe Başkan Adayı Mustafa Aktaş Oldu

Ak Parti Yunak İlçe Başkan Adayı Mustafa Aktaş Oldu
BURAYA REKLAM VERMEK İÇİN İLETİŞİM KURUN
30 Kasım 2024 23:08 | Son Güncellenme: 2 Aralık 2024 11:13
80
A+
A-

AK Parti Konya İl Teşkilatı, kongre sürecine hızla devam ederken, Yunak ilçesinde yeni ilçe başkan adayını belirledi. Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından onaylanan karar doğrultusunda, AK Parti Yunak İlçe Başkan Adayı olarak Mustafa Aktaş’ın ismi açıklandı.

Parti teşkilatının yenilenme ve güçlenme hedefleri doğrultusunda alınan bu karar, Yunak ilçesinde parti çalışmalarının daha da güçlendirilmesi amacı taşıyor. Mustafa Aktaş, yeni görevine hazırlıklı olduğunu ve üzerine düşen sorumluluğun bilincinde olduğunu ifade etti.

ARA REKLAM ALANI

Aktaş, “AK Parti’nin vizyonunu daha da ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışacağım. Bu görevi bana layık gören başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Ülkeme ve ilçeme hizmet etmek, benim için bir onur kaynağıdır” dedi.

2002 yılından bu yana AK Parti üyesi olup, partinin teşkilatının kurucu üyelerinden olan Aktaş , 2020 yılından itibaren de AK Parti Yunak İlçe Teşkilatı’nda, teşkilattan sorumlu başkan yardımcılığı görevini yürütüyor.

Yeni dönemde Yunak İlçe Başkanlığı’na aday olan Aktaş, ilçeye daha fazla katkı sağlamayı ve parti teşkilatının birlik ve beraberlik içinde güçlenmesine yardımcı olmayı hedefliyor.

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Mustafa Aktaş’ın liderliğinde Yunak ilçesinde daha güçlü bir teşkilat yapısının oluşturulması ve yerel halkla daha etkin bir iletişim kurulması bekleniyor. Aktaş’ın liderliğinde, AK Parti Yunak teşkilatının yeni dönemde güçlü bir şekilde adım atacağı öngörülüyor.

REKLAM İÇİN İLETİŞİM KURUN
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.