Dolar 36,3027
Euro 37,9074
Altın 3.432,68
BİST 9.795,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Konya 0°C
Çok Bulutlu
Konya
0°C
Çok Bulutlu
Per -2°C
Cum -3°C
Cts -3°C
Paz -1°C

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya’da Ziyaretlerde Bulundu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Konya’da Ziyaretlerde Bulundu
BURAYA REKLAM VERMEK İÇİN İLETİŞİM KURUN
21 Aralık 2024 18:25 | Son Güncellenme: 22 Aralık 2024 20:48
75
A+
A-

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, memleketi Konya’ya ziyarette bulundu. Konya Valiliği’nde düzenlenen toplantıya katılan Bakan Yerlikaya, daha sonra AK Parti Selçuklu 8. Olağan İlçe Kongresi’ne katılmak üzere Selçuklu Kongre Merkezi’ne geçti.

AK Parti Konya Selçuklu İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği 8. Olağan Kongresi’nde konuşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, huzurun anahtarının asayişten geçtiğini belirterek, güvenlik alanındaki çalışmalarına dair önemli açıklamalarda bulundu.Yerlikaya, güvenlik güçlerinin personel ve araç sayısının artırıldığını vurgulayarak, “Huzurun anahtarı asayişten geçer. Önleyicilik gücümüzü ne kadar artırırsak, olay sayıları o kadar azalır. Bu yılın ilk 11 ayında kişilere karşı işlenen suç sayısını azalttık ve aydınlatma oranımızı yüzde 98’e çıkardık” dedi.

ARA REKLAM ALANI

Bakan Yerlikaya, Türkiye’nin her alanda büyüdüğünü ve güçlendiğini ifade ederek, “Eğitimde, sağlıkta, sanayide, ekonomide, güvenlikte ve pek çok alanda güçlü adımlar attık. Yerli üretimi güçlendirerek, dışa bağımlılığımızı azalttık. Artık kendi teknolojisini üreten, güçlü bir ülkeyiz” şeklinde konuştu.

Konuşmasında, Türkiye’nin uluslararası alandaki güçlü diplomasiye de dikkat çeken Bakan Yerlikaya, “Filistin davasını davamız bildik. Suriye’deki kardeşlerimize kol kanat gererek, tüm dünyaya insanlık dersi verdik. Somali’den Filistin’e, Karabağ’dan Arakan’a, Libya’dan Suriye’ye kadar nerede bir mazlum varsa, Türkiye olarak orada olduk” ifadelerini kullandı.

Son olarak, yerel güvenlik çalışmalarının önemine değinen İçişleri Bakanı Yerlikaya, güvenlik önlemlerinin artırılmasıyla birlikte suç oranlarının azaltıldığını belirterek, vatandaşların huzurunu sağlamaya yönelik çalışmaların devam edeceğini söyledi.

Yunak Haber Editörü | Abdülkadir UYSAL 

YASAL UYARI :
Yayınlanan haberler , fotoğraflar , yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları  Yunak Haber’e aittir İzin alınmadan yayınlanması yasaktır.Haber sadece Yunak Haber Akış Sistemi (YUN-HAS) üzerinden abonelere verilmektedir.Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.Tıklayın) üzerinden abonelere verilmektedir.
REKLAM İÇİN İLETİŞİM KURUN
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.